Muumimuseon Guest of Honour!

Tampere etsii maailman suurinta Muumifania – Voittajasta tulee Muumimuseon kunniavieras

 Tampere on aloittanut maailman suurimman Muumifanin etsinnän. Voittaja saa matkan Tampereelle, jossa häntä odottaa VIP-kohtelu ja maailman ainoan Muumimuseon kunniavieras -titteli. Moomin Museum Guest of Honour -kampanjan toteuttavat Muumimuseo, Visit Tampere Oy sekä Moomin.com.

Maailman suurin Muumifani valitaan Instagram-videoiden joukosta. Kilpailijan tulee tehdä itsestään video, jolla kertoo persoonallisella tai hauskalla tavalla, miksi juuri hänen pitäisi voittaa. Moomin Museum Guest of Honour -kampanjan voittaja saa kahden hengen, viiden päivän mittaisen, matkan Tampereelle.

– Muumit ovat valtavan rakastettuja hahmoja ja tunnettuja ympäri maailman. Haluamme, että maailman muumifanit saavat tietoa muumien historiasta ja siitä, että muumien tarinaan pääsee tutustumaan Tampereella, maailman ainoassa Muumimuseossa, Visit Tampereen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija Heli Jokela valottaa kampanjan taustoista.

Maailman suurinta Muumifania hemmotellaan Tampereella todenteolla, sillä hän pääsee tutustumaan Tampereen mielenkiintoisimpiin kohteisiin ja on kunniavieraana myös Muumimuseon Puutarhajuhlassa. Juhla järjestetään 11. elokuuta Tampere-talon edustalla sijaitsevassa Sorsapuistossa. Yöpymään voittaja pääsee Lapland Hotels Tampereen pehmeisiin lakanoihin.

– Muumimuseon ”Moomin Museum Guest of Honour” -kampanja on hauska idea ja varmasti upea kokemus voittajalle, joka pääsee kokemaan jotain näin ainutlaatuista. Kokemuksemme mukaan ympäri maailmaa tavoittamamme muumifanit tulevat riemastumaan tästä mahdollisuudesta! comin Marketing Manager Saara Sandell iloitsee.

Muumimuseo avattiin täysin uudistettuna Tampere-talossa viime kesänä. Elämyksellinen taidemuseo on houkutellut jo lähes 100 000 kävijää ympäri maailman, erityisesti Japanista, Venäjältä, Iso-Britanniasta ja Saksasta.

– Odotamme innolla muumifanien lähettämiä videoita ja upeaa saada voittaja vieraaksemme museoon ja tunnelmalliseen Puutarhajuhlaan elokuussa, Muumimuseon johtaja Taina Myllyharju toteaa.

Katso Guest of Honour -video.

Lue lisää Moomin Museum Guest of Honour -kilpailusta (englanniksi).