Muumimuseon taikaa – Etäopastus

Muumimuseon etäopastus muumien ja Tove Janssonin maailmaan

Etäopastuksella maailman ainoaan Muumimuseoon kuulet ja näet Tove Janssonin ja muumien tarinan lähes yhtä sykähdyttävästi kuin jos olisit kierroksella museossa. Kuljemme muumikirjojen matkassa ja pysähdymme tarkastelemaan 15 teosta: kirjojen ilmeikkäitä kuvituksia ja hurmaavia kansikuvia sekä yksityiskohtia täynnä olevia muumikuvaelmia. Muumitarinoiden kautta valottuvat muumien viisas maailma ja Tove Janssonin monipolvinen taiteilijan elämä. Museon oma asiantunteva live-opas vie sinut kierrokselle haluamallasi kielellä. Opas johdattaa tuttuihin ja tuntemattomiin tarinoihin ja avaa mielenkiintoisia yksityiskohtia – ja aivan kuten museossa paikan päällä, myös etäopastuksella oppaan kanssa voi keskustella ja esittää kysymyksiä. Kuva on erittäin laadukasta, ja näet teoksia jopa lähempää kuin museossa.

Kierrokselle osallistuminen on helppoa, eikä se vaadi ohjelmien tai sovellusten lataamista, sähköposti ja verkkoselain riittävät. Lähetämme opastuksen varaajalle sähköpostilla linkin kierrokselle noin viisi päivää ennen kierrosta, jolloin sen ehtii hyvin jakaa osallistujille.

Opastuksen kesto

  • 45 min – 1 h, riippuen osallistujien keskusteluhalukkuudesta

Kielivaihtoehdot

  • suomi, englanti, japani.

Opastuksen hinta

  • 2024: arkisin 90 € ja viikonloppuisin 120 €, lisäksi veloitetaan 4 € / hlö (aikuiset ja lapset)

Osallistujien määrä

  • Max 50 hlöä
  • Vuorovaikutteisuus onnistuu parhaiten, kun osallistujia on alle 25 hlöä.

Opastusta ei saa kuvata tai tallentaa.

Varaaminen ja peruutus

  • Varaa virtuaalinen opastus sähköpostilla sales@tampere-talo.fi viimeistään kaksi viikkoa ennen opastusta.

Peruutus

  • Varatut opastukset tulee peruuttaa viimeistään viisi arkipäivää ennen opastusta. Muussa tapauksessa laskutamme opastuksen täyden hinnan tilaajalta.

Toivomme näkevämme sinut myös Muumimuseossa Tampereella. Rakastettujen muumitarinoiden taika vie sinut museossakin mukanaan ja arki unohtuu hetkeksi!