Saapuminen

Maailman ainoa Muumimuseo löytyy Tampere-talosta. Tampere-talo sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa, 500 metriä rautatie- ja linja-autoasemilta.

Museon käyntiosoite on Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere. Tule sisään Tampere-talon pääovesta. Pääsyliput ostetaan Tampere-talon lipputiskiltä.

Tavarantoimituksen osoite D-ovelle on Viinikankatu 2, 33100 Tampere.

Autolla

Tampere-talon läheisyydessä on useita pysäköintitaloja, kuten P-Tampere-talo, P-Tullintori ja P-Hämppi.
Talon pihassa on pysäköintimahdollisuus vain invapaikoitusta ja pika-asiointia varten.

Junalla

Tampereelle on hyvät junayhteydet kaikkialta Suomesta. Aikataulut ja lippujen hinnat löytyvät VR:n sivuilta. Tampere-talo sijaitsee alle 10 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Seuraa asemalla opasteita.

Linja-autolla

Tampereelle on hyvät bussiyhteydet. Esimerkiksi satamista ja Helsinki-Vantaan lentokentältä Tampereelle lähtee busseja noin tunnin välein. Pitkänmatkan linjojen aikataulut löytyvät täältä: Onnibus, Matkahuolto ja Expressbus. Tampere-talo sijaitsee kävelymatkan päässä linja-autoasemalta.

Kaupungin sisällä ja lähiympäristössä on helppo liikkua Tampereen joukkoliikenteen busseilla. Aikataulut löytyvät helposti Nyssen reittioppaasta.

Taksilla

Lisätiedot ja taksitilaukset www.taksitampere.fi.

Lentäen

Lentäen Tampereelle pääsee mm. Tukholman tai Helsingin kautta. Tampere-Pirkkalan lentoasemalta kaupunkiin ja suoraan hotelleihin pääsee esimerkiksi Airport-taksilla. Tietoja lennoista löydät Finavian verkkosivuilta.

Laura Vanzo.

Muumimuseoon kuljetaan Tampere-talon pääovesta.