Ateljeen avoimet työpajat

Muumimuseon Ateljeessa pääsee muumeista, Tovesta ja taiteesta inspiroituneena itse taiteen tekemisen äärelle!

Ateljeessa jokaisella on mahdollisuus kokeilla helposti ja hauskasti eri taiteenlajeja ja löytää oma, ehkä hyvinkin piilossa ollut taiteilijuus. Työpajat toimivat nonstop-periaatteella, eli Ateljeessa voi poiketa itselle sopivalla hetkellä museovierailun keskellä. Paikalla on aina ohjaaja innostamassa, neuvomassa ja auttamassa tarvittaessa tekemisen alkuun. Voit kuitenkin työskennellä omaan tahtiisi ja itsenäisesti. Työpajojen sisällöt vaihtuvat säännöllisesti kuvataiteesta kädentaitoihin ja yhteisöteoksiin. Yllättävän koukuttavaa (myös aikuisille), tule mukaan!

Ateljeessa nyt: Onnellisten ajatusten kirjeitä

Kirjoita ja kuvita omat onnelliset ajatuksesi kirjeeksi vanhan ajan tapaan musteterällä ja kokeile, taidatko kaunokirjoitusta! Sujauta kirje itse taiteltuun kirjekuoreen ja anna postitoimiston pitäjän sulkea se juhlallisella sinetillä. Kirjesalaisuus on varmassa turvassa ja kirje valmiina matkaan ilahduttamaan saajaansa!

KLO 12-16

Muumimuseon työpajatila Ateljee on avoinna kaikille museovieraille maksutta joka päivä klo 12–16.

Huom! Satunnaisesti Ateljee voi olla suljettu ryhmävarauksen takia.Myös ryhmille voi varata erilaisia työpajoja opastusten lisäksi. Lue lisää varattavista työpajoista täältä.