Ateljeen avoimet työpajat

Muumimuseon Ateljeessa pääsee muumeista, Tovesta ja taiteesta inspiroituneena itse taiteen tekemisen äärelle!

Ateljeessa jokaisella on mahdollisuus kokeilla helposti ja hauskasti eri taiteenlajeja ja löytää oma, ehkä hyvinkin piilossa ollut taiteilijuus. Työpajat toimivat nonstop-periaatteella, eli Ateljeessa voi poiketa itselle sopivalla hetkellä museovierailun keskellä. Paikalla on aina ohjaaja innostamassa, neuvomassa ja auttamassa tarvittaessa tekemisen alkuun. Voit kuitenkin työskennellä omaan tahtiisi ja itsenäisesti. Työpajojen sisällöt vaihtuvat säännöllisesti kuvataiteesta kädentaitoihin ja yhteisöteoksiin. Yllättävän koukuttavaa (myös aikuisille), tule mukaan!

Ateljeessa nyt: Omakuva Mickwitzin tyyliin – Työpaja öljypastelliliiduilla

Öljypastellityöpajassa maalataan omakuva värilliselle paperille. Työpajan lähtökohtana toimii Camilla Mickwitzin leikittelevä kuvitustaide. Kirjojen hahmot on kuvattu Mickwitzille ominaiseen tyyliin mittasuhteita liioitellen. Työpajassa tutustutaan öljypastelliliitutekniikan monipuolisiin mahdollisuuksiin ja omakuvan havainnointiin.

KLO 12-16

Muumimuseon työpajatila Ateljee on avoinna kaikille museovieraille maksutta joka päivä klo 12–16.

Huom! Satunnaisesti Ateljee voi olla suljettu ryhmävarauksen takia.Myös ryhmille voi varata erilaisia työpajoja opastusten lisäksi. Lue lisää varattavista työpajoista täältä.