Ateljeen avoimet työpajat

Muumimuseon Ateljeessa pääsee muumeista, Tovesta ja taiteesta inspiroituneena itse taiteen tekemisen äärelle!

Ateljeessa jokaisella on mahdollisuus kokeilla helposti ja hauskasti eri taiteenlajeja ja löytää oma, ehkä hyvinkin piilossa ollut taiteilijuus. Työpajat toimivat nonstop-periaatteella, eli Ateljeessa voi poiketa itselle sopivalla hetkellä museovierailun keskellä. Ateljee on avoinna joka päivä klo 12-16 (maaliskuussa 2024 ti-pe klo 13-16, la-su 12-16). Paikalla on aina ohjaaja innostamassa, neuvomassa ja auttamassa tarvittaessa tekemisen alkuun. Voit kuitenkin työskennellä omaan tahtiisi ja itsenäisesti. Työpajojen sisällöt vaihtuvat säännöllisesti kuvataiteesta kädentaitoihin ja yhteisöteoksiin. Yllättävän koukuttavaa (myös aikuisille), tule mukaan!

  • 4.6.2024 alkaen Omakuvatyöpaja. Omakuvatyöpajassa piirretään omannäköinen kuva itsestä käyttäen mielikuvitusta. Tove Jansson maalasi lukuisia muotokuvia läheisistään ja itsestään.

Muumimuseon Ateljee on avoinna joka päivä klo 12–16 (suljettu ilmaispäivinä tai mahdollisten yksityistilaisuuksien takia). Paja toimii nonstop-periaatteella ja paikalla on aina opas.

KLO 12-16

Muumimuseon työpajatila Ateljee on avoinna kaikille museovieraille maksutta joka päivä klo 12–16.

Huom! Satunnaisesti Ateljee voi olla suljettu yksityistilaisuuden takia. Myös ilmaispäivinä Ateljee on kiinni.Myös ryhmille voi varata erilaisia työpajoja opastusten lisäksi. Lue lisää varattavista työpajoista täältä.