Ateljeen avoimet työpajat

Muumimuseon Ateljeessa pääsee muumeista, Tovesta ja taiteesta inspiroituneena itse taiteen tekemisen äärelle!

Ateljeessa jokaisella on mahdollisuus kokeilla helposti ja hauskasti eri taiteenlajeja ja löytää oma, ehkä hyvinkin piilossa ollut taiteilijuus. Työpajat toimivat nonstop-periaatteella, eli Ateljeessa voi poiketa itselle sopivalla hetkellä museovierailun keskellä. Paikalla on aina ohjaaja innostamassa, neuvomassa ja auttamassa tarvittaessa tekemisen alkuun. Voit kuitenkin työskennellä omaan tahtiisi ja itsenäisesti. Työpajojen sisällöt vaihtuvat säännöllisesti kuvataiteesta kädentaitoihin ja yhteisöteoksiin. Yllättävän koukuttavaa (myös aikuisille), tule mukaan!

Ateljeessa nyt: Exlibris -työpaja

Observatorion Toven kirjahyllystä -näyttely esittelee joitain Tove Janssonin itse suunnittelemia exlibriksiä. Ateljeen Exlibris-pajassa tehdään oma exlibris käyttäen softcut-kaiverruslevyä. Työpaja sopii kaikenikäisille kaivertajille. Suunnittele, piirrä, kaiverra ja vedosta, niin saat oman persoonallisen exlibriksen. Enää pitää päättää, minkä kirjan sillä merkitset!

KLO 12-16

Muumimuseon työpajatila Ateljee on avoinna kaikille museovieraille maksutta joka päivä klo 12–16.

Huom! Satunnaisesti Ateljee voi olla suljettu ryhmävarauksen takia.Myös ryhmille voi varata erilaisia työpajoja opastusten lisäksi. Lue lisää varattavista työpajoista täältä.