Tampere-talo edellyttää koronapassia 16-vuotiailta ja vanhemmilta

Tampere-talon tiedote 16.11.2021

Hallitus on päättänyt alueellisista ravintolarajoituksista Pirkanmaalle, ja Tampere-talo siirtyy toistaiseksi käyttämään koronapassia vaihtoehtona 17.11.2021 alkaville alueellisille ravintolarajoituksille.

Koronapassin käyttö mahdollistaa tapahtumien järjestämisen ilman kapasiteettirajoituksia sekä turvallisen ja vastuullisen toiminnan Tampere-talossa myös jatkossa.

Tapahtumiin, konsertteihin, ravintolaan ja Muumimuseoon tarkastetaan koronapassi Tampere-talon aulassa. Edellytämme koronapassia kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta.

Voit edelleen asioida Tampere-talon aulan lipunmyyntipisteessä ja Tampere-talo Shopissa ilman koronapassia. Tervetuloa vierailulle turvallisin mielin.

Mikä on koronapassi?

Koronapassi eli EU:n koronatodistus näytetään Tampere-talon aulassa tulosteena tai kuvanäkymänä mobiililaitteesta. Suosittelemme tulostamaan tai tallentamaan koronapassin puhelimeen helposti esitettäväksi asioinnin nopeuttamiseksi.

Kirjautumalla sähköiseen Omakanta-palveluun saat todistuksen täydestä koronarokotekattavuudesta, negatiivisesta koronatestituloksesta tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetusta koronataudista. Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja.

Katso myös usein kysyttyä koronapassista (kanta.fi).

Toimi näin:

Lataa koronapassi Omakanta-palvelusta.
Valmistaudu esittämään koronapassin QR-koodi Tampere-taloon saavuttaessa tulosteena tai mobiililaitteelta. Henkilöllisyystodistus esitetään pyydettäessä.
Koronapassi tarkastetaan Tampere-talon aulassa. Olethan ajoissa paikalla, jotta koronapassin tarkastamiseen jää aikaa.
Muistathan, että Tampere-talossa on edelleen voimassa vahva maskisuositus.
Tampere-talo on sitoutunut noudattamaan voimassa olevaa lainsäädäntöä tartuntataudin torjumisessa. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan koronapassin, mikäli Tampere-talo sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää.

Koronapassia näyttämällä asiakas todentaa täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetun taudin. Tampere-talo ei ole velvollinen palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa koronapassia edellä mainitussa tilanteessa.