Muumimaisen pimeää syyslomaohjelmaa!

Pimeitä Mörkö-kierroksia rohkeimmille ja hauskoja kauhuhaasteita muille muumien ystäville

Muumimuseon syyslomalla sukelletaan muumitarinoiden pelottavalle ja jännittävälle puolelle. Vaikka kirjoissa on aina onnellinen loppu, Muumilaaksossa paistaa aurinko ja elämä tuntuu olevan yhtä juhlaa, ei kaikki suinkaan ole aina yhtä auvoa. Lämpimän tunnelman vastapainona seikkailuilla kohdataan hurjia vaaroja ja kauheita olentoja, ja tarinoissa saattaa olla hyvinkin uhkaava pohjavire.

Kaikkein rohkeimmille seurueille meillä on varattuna muutamia yksityisiä, ihan liian jännittäviä kierroksia. Suljetussa, pilkkopimeässä museossa vaelletaan myrskylyhdyn valossa, puhutaan omista ja muumitarinoiden kauheimmista peloista, tutustutaan Muumipeikon kohtaamiin vaaroihin ja vain jotkut meistä tietävät mihin vielä. Kuten nimestä voi päätellä, Mörkö pimeässä ja ne salaperäiset -kierros ei sovi kaikkein herkimmille, mutta muille kyllä, varsinkin jos Mörkö kiinnostaa…

 

Syysloman kauhuhaaste

Jos vaikka pelkää pimeää mutta haluaa kuitenkin jotain muumimaista jännittävää, löytyy heillekin museosta haastetta! Samojen kauheiden ja pelottavien muumikirjojen olentojen ja vaarojen äärelle pääsee turvallisesti koko perheen tai seurueen kanssa osallistumalla syysloman kauhuhaasteeseen! Tekemällä yhdessä kaikenikäisille sopivia erilaisia tehtäviä Hattivatti-tanssista Haisulin etsimiseen saavuttaa haasteessa eri tasoja. Jos aikaa ei ole paljon, pääsee ehkä Nipsu-tasolle, mutta jos aikaa, rohkeutta ja mielikuvitusta riittää, saattaa seurue yltää Haisuli-tasolle, ja uskomme että syysloman aikana näemme myös muutamia Mörkö-tasolle yltäneitä perheitä. Osallistuminen on helppoa, sen kun poimii tehtäväkortit museoon sisään tullessa ja käy rohkeasti kohti uusia haasteita!

Mikäli mielenkiinto ei kohdistu muumitarinoiden jännittäviin, pelottaviin tai kauheisiin puoliin, voi museossa edelleen oikein hyvin keskittyä kertomusten ystävällisiin, lämpimiin ja kiltteihin asioihin.

 

Ihan liian jännittävä kierros – Mörkö pimeässä ja ne salaperäiset…

Kohtaa muumitarinoiden kauhut ja pelot pilkkopimeässä museossa omalla yksityiskierroksella suljetussa museossa. Muumien kauhujen jälkeen kierros päättyy museon Ateljeeseen, jossa seurue pääsee luomaan omia kauhutarinoita valoilla ja varjoilla. Jos uskallat, varaa perheellesi tai seurueellesi varmasti erilainen museokokemus – mikäli Mörkö ei pelota liikaa…

Mörkötakuu ja painajaisvaroitus!!!

 

Syysloman mörkökierrokset:

maanantaina 12.10. klo 11, 12, 13, 14, 15 ja 16
tiistaina 13.10. klo 17
keskiviikkona 14.10. klo 17
to 15.10.klo 19
pe 16.10. klo 19
la 17.10 klo 17

Kesto: 1,5 h

Hinta: perusmaksu 150 € + 15 € /hlö (lapset ja aikuiset)

Ryhmän koko max 12 henkeä (sis. lapset ja aikuiset), minimiveloitus perusmaksu + 4 henkilöä

Vähintään yksi aikuinen ryhmän mukana. Ei suositella alle kouluikäisille eikä kovin herkille.

 

Varaa Mörkö pimeässä -kierros sähköpostilla: sales@tampere-talo.fi tai puhelimitse 03-243 4941

______________________________

Muumimuseon aukioloajat ja pääsymaksut syyslomalla

Muumimuseon on syyslomalla 10.-18.10.2020 avoinna normaalisti: ti-ke 9-17, to-pe 9-19 ja la-su 10-17, maanantaina suljettu (muilta kuin Mörkö-kierroksiin osallistujilta).
Pääsymaksut: aikuiset 13 €, lapset (3-17 v.) 6 €, perhelippu 32 € (max  2 aikuista ja 4 lasta), alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.

 

Tove Janssonin kuvituspiirros kirjaan Taikatalvi, 1957. Muumimuseo, Tampereen taidemuseon Muumilaakson kokoelma, kuva: Jari Kuusenaho ©Moomin CharactersTM