Turvallinen museovierailu

Pyrimme tekemään vierailustasi Muumimuseoon mahdollisimman turvallisen. Noudatamme alueellisen koronaohjausryhmän, THL:n ja Tampereen kaupungin ohjeistuksia ja suosituksia.

Museoiden näyttelytoiminta jatkuu normaalien aukiolojen mukaan 21.1.2022 saakka. Asiakasmäärää rajoitetaan 10 henkilöön/ näyttelytila. Koronapassia ei kysytä, mutta edellytämme kasvomaskin käyttöä. Kaikki Muumimuseon tapahtumat ja opastukset on peruttu 21.1. asti.

Lue lisää turvallisuudesta Tampere-talossa täältä.

Tule vain terveenä ja käytä kasvomaskia

Käytä kasvomaskia aina Muumimuseossa ja Tampere-talossa vieraillessasi. Myös henkilökuntamme käyttää kasvovisiiriä tai -maskia.  Lue lisää kasvomaskien käytöstä THL:n sivulta.

Tampere-talon lipunmyyntiin on asennettu pleksisuoja. Maksathan maksukortilla tai Museokortilla käteisen sijaan. Kun näytät pääsylippua lipunlukijalaitteeseen museon ovella, ovet avautuvat automaattisesti. Käsidesiä on tarjolla kassalla ja sisällä museossa.

Muista pitää 1-2 metrin turvaväli toisiin museovieraisiin ja henkilökuntaan. Henkilökuntamme vastaa kuitenkin mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Kiinnitämme erityistä huomiota siivoukseen ja hygieniaan. Pyyhimme kosketeltavia pintoja usein, mutta vältä turhaa pintojen koskettelua. Yskithän hihaasi. Lainattavat opaskirjat on väliaikaisesti poistettu käytöstä.

Tule museoon vain, jos tunnet itsesi terveeksi. Mekään emme tule töihin hengitystieoireisena.