Muumimuseo
  • englanti
  • Suomi

Muumimuseon Puutarhajuhla

Viime vuonna ensimmäistä kertaa vietetty Muumimuseon Puutarhajuhla valtaa Sorsapuiston jälleen lauantaina 10.8. klo 14–21. Tove Janssonin syntymäpäivän ja 2-vuotiaan Muumimuseon kunniaksi järjestettävä Puutarhajuhla tarjoaa ruokaa ja juomaa, mukavaa yhdessäoloa, musiikkia, teatteria, satutuokioita ja muumianimaatioita kaikenikäisille.

Puutarhajuhlan toimintapisteillä voi mm. pelata minigolfia, nauttia karusellin kyydistä, saunoa ja kylpeä paljussa, ottaa yhteiskuvia Muumipeikon ja Niiskuneidin kanssa tai tehdä löytöjä Muumituotteiden kirpputorilla.

Muumikirpputori järjestetään puutarhajuhlan aikaan Tampere-talon aulassa, 1. kerroksessa. Voit tulla ostamaan kokoelmiisi uusia muumi-aarteita, myymään keräilyharvinaisuuksiasi tai vaikka molempia. Myyntipöydän Muumikirpputorille voit ostaa TÄÄLTÄ.

Elävästä musiikista vastaavat Tähdet, tähdet -ohjelmassakin hurmannut upeaääninen Ilta sekä Osmo Ikosen johtama akustinen SuomiLOVE-bändi. Puistossa on erilaisia ruokailualueita ja kodikkaita pöytäryhmiä, joissa voi nauttia myyntipisteiden tarjonnasta tai omista eväistä. Tapahtuman juontaa toimittaja Salla Paajanen.

Muumimuseo on avoinna la 10.8. klo 10-21.

Upea ja taitava Ilta saapuu bändin kanssa Muumimuseon Puutarhajuhlaan viihdyttämään ja musisoimaan. Anna musiikin kuljettaa ja Iltan viedä sinut lumoavalla äänellään toiseen maailmaan!

“Tältä kuulostaa suomalainen rakkaus”

Rakkautta ja rakkauden sulosointuja on ilmassa elokuussa Muumimuseon Puutarhajuhlassa, kun upea SuomiLOVE -trio ja Osmo Ikonen kajauttavat ilmoille iltapäivän komeimmat kipaleet!

SuomiLOVE -trio ja Osmo Ikonen täydentävät settilistaansa sinun elämäsi kappaleilla ja tarinoilla. Pääset vaikuttamaan keikan kulkuun kertomalla meille Muumimuseon Puutarhajuhlan Facebook -sivulla mikä on sinulle tärkeä kappale, ja miksi. Osmo Ikonen valitsee koskettavimmat kappaleet ja tarinat, ja voit päästä kuulemaan oman toivekipaleesi Muumimuseon Puutarhajuhlassa livenä.

Tampere Filharmonian tähdittämä Puistokonsertti pe 9.8. ja Muumimuseon Puutarhajuhla la 10.8. aloittavat Tampere-talon, Tampere Filharmonian ja Muumimuseon syyskauden maksuttomalla tapahtumaviikonlopulla Sorsapuistossa. Molemmissa tapahtumissa on aiempina vuosina vieraillut jopa 10 000 kulttuurin ystävää.

Puutarhajuhlan järjestävät yhdessä Muumimuseo, Visit Tampere, Tampere-talo ja Events Tampere.

Tervetuloa Muumimuseon Puutarhajuhlaan!