Muumimuseo
  • englanti
  • Suomi

Juhlat Muumimuseossa

Muumilaaksossa tykätään juhlia, niin kuin Muumimuseossakin!

Muumikirjoissa joudutaan hurjiinkin seikkailuihin, ja niiden päätteeksi vietetään usein hauskoja juhlia. Silloin Muumilaakson asukkaat kerääntyvät yhteen, laittavat pöydän yltäkylläisen koreaksi ja tanssivat ja juhlivat aamuun asti. Muumimuseon juhlia voi varata myyntipalvelusta, sales@tampere-talo.fi. Juhlat varattava kaksi viikkoa etukäteen.

Juhlat lapsille

TAIKURIN SYNTYMÄPÄIVÄKIERROS

 

Myös syntymäpäivät ovat mitä parhain syy juhlia oikein kunnolla! Taikurin hattu -kirjassa Muumilaaksossa vietetään suuria juhlia, jossa ilotulitukset räiskyvät, pöydät notkuvat herkkuja ja tanssi jatkuu aamuun asti.

Muumimuseon syntymäpäivillä syntymäpäiväsankari vieraineen pääsee jännittävälle seikkailulle museoon itse Taikurin kanssa. Ja kuka tietää, ehkäpä Taikuri tarvitsee apulaisia, koska huoli on suuri: Taikurin kuningasrubiini on kadonnut! Rubiinia lähdetään etsimään Taikurin kanssa. Erilaiset yhdessä ratkaistut tehtävät johtavat aina seuraavaan vihjeeseen ja lopuksi – löytyykö kuningasrubiini?

Seikkailun jälkeen syntymäpäiväseurue siirtyy Ateljeeseen ohjattuun Synttäriviiri-työpajaan. Ateljeessa on tunnelma katossa lyhtyineen ja juhlafanfaareineen. Työpajassa jokainen pääsee tekemään oman riemullisen lipun tai viirin! Sellaisen voi tehdä päivänsankarille, Muumipeikolle tai kenelle tahansa, jonka kokee olevan suurenmoisen juhlalipun arvoinen!

Syntymäpäivien kesto 2 h. Aika sisältää kierroksen, työpajan sekä herkuttelua, jos näin on varattu. Myös lahjat on mahdollista tuoda työpajatilaan ja avata ruokailun tai työpajan jälkeen.

 

Juhlaherkut:
Pannukakkua ja hilloa
Pikkuiset croissantit
Vihanneksia ja dippiä
Muumimakeisia
Vadelmamehua

Herkkujen hinta 10€ / hlö.

 

Draamallinen ja toiminnallinen syntymäpäiväkierros sekä työpaja 160 € arkisin, 180 € viikonloppuna + pääsymaksut.
Maksimi osallistujamäärä 12 lasta ( 2 aikuista ilmaiseksi mukaan).

 

Koulujen lomakausina emme ota vastaan syntymäpäiväkierroksia, jotta Ateljee-tilamme on avoinna kaikille museovieraille.

Pääsyliput, museokierros ja työpaja alv 0%.

 

Juhlat aikuisille

KAIKISSA MEISSÄ ASUU MUUMI

 

Muumilaaksossa juhliin osallistuvat aina kaikki, pienimmistä otuksista Ruttuvaariin ja Vilijonkkaan – ja itse oikeutetusti muumiperhe kokonaisuudessaan. Ei ole siis ollenkaan ihmeellistä, että Muumimuseo tarjoaa juhlia myös aikuisille!

Oli kyse sitten syntymäpäivistä, läksiäisistä, polttareista tai ihan-muuten-vaan-juhlista, Muumimuseo tarjoaa loistavat puitteet yhdessäololle!

Juhlatunnelma lähtee nousuun kun seurue viedään museoon hauskalle kierrokselle, jossa mietitään muumitarinoiden hahmojen samankaltaisuutta seurueen jäsenten kanssa. Monet meistä samaistuvat johonkin muumihahmoon ja tunnistavat toisissa tuttuja piirteitä. Kuka on neuroottinen Vilijonkka, suorasukainen Pikku Myy, omat ja toisten asiat tietävä Hemuli, yksin viihtyvä Nuuskamuikkunen tai utelias ja hyväntahtoinen Muumipeikko?

Mikäli aiheen parissa haluaa jatkaa, voi kierrokseen yhdistää ohjatun työpajan. Työpajoihin pääset tutustumaan tästä. Valittu työpaja sovelletaan humoristista hahmokierrosta mukailevaksi. Taiteilun ohessa voi halutessan nauttia myös skumppalasilliset tai siirtyä kuohuvalle ravintola Tuhtoon. Vaihtoehdot ovat monet!

 

Aikuisten juhlien museokierros 80 € arkisin, 90 € viikonloppuna + pääsymaksut

Työpaja 100 € arkisin, 110 € viikonloppuna + pääsymaksut

Maksimi osallistujamäärä 20 aikuista.

Pääsyliput, museokierros ja työpaja alv 0%.