Muumimuseo

la 03.03.2018 klo 14:00

Muumimuseon taikatalvi herättää Tampereen Sorsapuiston talviunesta!

Tampere-talo, - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

 

Ainutlaatuinen Muumimuseon taikatalvi -tapahtuma täyttää Tampereen keskustassa olevan Sorsapuiston talvisella hauskanpidolla ja satumaisella valaistuksella lauantaina 3.3. klo 14–21.

Yleensä muumit nukkuvat talviunta, mutta Tove Janssonin Taikatalvi-kirjassa Muumipeikko herää kesken unien ja tutustuu talven ihmeisiin. Tutuksi tulee niin hopeatarjottimella mäenlasku ja hiihtävä Hemuli kuin jäätyneen meren jäällä luistelukin. Haluamme tuoda Visit Tampereen ja Tampere-talon kanssa samaa talvista iloa ja riemua kaikenikäisille, kertoo Muumimuseon museolehtori Minna Honkasalo.

Sorsapuistossa keskellä kaupunkia voi laskea jäämäkeä, luistella Sorsalammella, ottaa vauhdit karusellissa ja nauttia kodan lämmöstä. Puisto puetaan taianomaiseen valaistukseen, ja Tampere Filharmonian salonkiorkesteri esittää upeaa elävää musiikkia pimenevässä talvi-illassa. Sorsapuistossa on upeat puitteet unelmien talvipiknikille. Voit tuoda mukanasi omat eväät, paistaa makkaraa avotulella tai ostaa paikan päältä vaikka herkullisia muurinpohjalettuja. Mukaan kannattaa lähteä koko perheen voimin tai vaikka kaveriporukalla.

Muumimuseo ja Tampere-talo Shop ovat tapahtumapäivänä avoinna klo 11–21. Tampere-talon ravintola Tuhto on avoinna klo 22 asti.

Museossa järjestetään lauantaina myös opastettuja kierroksia. Koko perheelle sopiva Musikaaliset muumit -kierros klo 13 ja 17. Kuinkas sitten kävikään? -yleisöopastus suomeksi klo 19 ja englanniksi klo 15.

Museon pääsymaksu on 12 € aikuisilta ja 6 € lapsilta. Perhelipun hinta on 30 €.

Muumimuseon taikatalvi -tapahtuma Sorsapuistossa on maksuton.

Tapahtuman tarkempi ohjelma tapahtuman Facebook-sivuilla!