la 10.10.2020 klo 10:00

Syyslomalla hauskoja kauhuhaasteita muumien ystäville

Tampere-talo, - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Syyslomalla 10.–18.10.2020 Muumimuseosta löytyy muumimaista jännittävää haastetta! Kauheiden ja pelottavien muumikirjojen olentojen ja vaarojen äärelle pääsee koko perheen tai seurueen kanssa osallistumalla syysloman kauhuhaasteeseen! Tekemällä yhdessä kaikenikäisille sopivia erilaisia tehtäviä Hattivatti-tanssista Haisulin etsimiseen, saavuttaa haasteessa eri tasoja. Jos aikaa ei ole paljon, pääsee ehkä Nipsu-tasolle, mutta jos aikaa, rohkeutta ja mielikuvitusta riittää, saattaa seurue yltää Haisuli-tasolle, ja uskomme että syysloman aikana näemme myös muutamia Mörkö-tasolle yltäneitä perheitä. Osallistuminen on helppoa, sen kun poimii tehtäväkortit museoon sisään tullessa ja käy rohkeasti kohti uusia haasteita!

Mikäli mielenkiinto ei kohdistu muumitarinoiden jännittäviin, pelottaviin tai kauheisiin puoliin, voi museossa edelleen oikein hyvin keskittyä kertomusten ystävällisiin, lämpimiin ja kiltteihin asioihin.

Tove Janssonin kuvituspiirros kirjaan Taikatalvi, 1957. Muumimuseo, Tampereen taidemuseon Muumilaakson kokoelma.
Kuva: Jari Kuusenaho ©Moomin CharactersTM