Muumimuseo

la 10.08.2019 klo 14:00

Muumimuseon Puutarhajuhla

Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Muumimuseon Puutarhajuhla täyttää Sorsapuiston taas kesäisellä toiminnalla! Sorsapuisto puetaan juhla-asuun ja ilo päästetään valloilleen. Sukella satujen maailmaan, herkuttele maistuvalla ruualla kukkaloiston keskellä, leiki sydämesi kyllyydestä ja nauti elävän musiikin sulosoinnuista riemukkaassa kesäjuhlassa, jossa touhua ja tekemistä riittää sekä isoille että pienille.

Puutarhajuhla tarjoaa tänäkin vuonna musiikkia, teatteria, ruokaa ja juomaa, satutuokioita ja muumianimaatioita kaikenikäisille. Puutarhajuhlan toimintapisteillä voi mm. pelata minigolfia, nauttia karusellin kyydistä, saunoa ja kylpeä paljussa, ottaa yhteiskuvia Muumipeikon ja Niiskuneidin kanssa tai tehdä löytöjä Muumituotteiden kirpputorilla.

Elävästä musiikista vastaavat Tähdet, tähdet -ohjelmassakin hurmannut upeaääninen Ilta sekä SuomiLOVE -trio, solistinaan Osmo Ikonen. Puistossa on erilaisia ruokailualueita ja kodikkaita pöytäryhmiä, joissa voi nauttia myyntipisteiden tarjonnasta tai omista eväistä. Muumikirpputori löytyy Tampere-talon aulasta klo 14-18. Myyjäksi pääset palvelun lippu.fi kautta. Tapahtuman juontaa toimittaja Salla Paajanen.

Muumimuseon, Visit Tampereen, Tampere-talon ja Events Tampereen tuottama Puutarhajuhla on maksuton koko perheen tapahtuma.

Muumimuseo on avoinna lauantaina 10.8. klo 10-21.