Muumimuseo
  • englanti
  • Suomi
  • japani
  • venäjä
  • ruotsi

Työpaja Ateljee

Muumimuseon Ateljeessa päästään kiinni itse tekemiseen ja omaan taiteilijuuteen. Ateljee on työtila, jossa järjestetään ympäri vuoden monenlaista sekä itsenäistä että ohjattua toimintaa ja touhua museokävijöille. Työpajojen sisällöt vaihtuvat säännöllisesti ja tarjolla on vaihtelevaa ohjelmaa kuvataiteesta kädentaitoihin ja yhteisöteoksiin. Ateljee on avoinna joka päivä klo 12-16. Satunnaisesti voimme sulkea Ateljeen yksityistilaisuuden takia.

 

3.3.2020 alkaen Ateljeessa: Mamelukki ja muita merellisiä olentoja -kuvanveistotyöpaja

Muumimuseo juhlii muumeja koko vuoden! Ensimmäisen muumikirjan julkistamisesta on kulunut 75 vuotta ja vuotta vietetään merensuojelun merkeissä. Juhlavuoden Muumit ja meri -näyttelyyn liittyvässä työpajassa sukelletaan merten syvyyksiin. Nykyinen Itämeri, Tove Janssonin muumikertomusten meren esikuva, kaipaa pelastuakseen meidän jokaisen apua, muumikertomusten meri puolestaan on idyllinen ja täynnä ihmeellisiä olentoja, kuten lamppukaloja, merihevosia, mustekaloja, merenneitoja ja merikäärmeitä.

Tule työpajaan tekemään oma mielikuvitus- tai oikean meren elävä! Kolmiulotteisia olentoja rakennellaan metalliverkosta, liisteristä ja paperista. Millaisia ihmeellisiä olentoja merissä voikaan asua?

 

Jos olet kiinnostunut varaamaan ryhmällesi ohjatun työpajan, ota yhteyttä ryhmämyyntiin: sales@tampere-talo.fi tai 03 243 4111.  Lue lisää työpajoista täältä.

 

Kuvituspiirros kirjaan Muumipeikko ja pyrstötähti, 1951 © Moomin Characters