Muumimuseo
  • englanti
  • Suomi
  • japani
  • venäjä
  • ruotsi

Työpaja Ateljee

Muumimuseon Ateljeessa päästään kiinni itse tekemiseen ja omaan taiteilijuuteen. Ateljee on työtila, jossa järjestetään ympäri vuoden monenlaista sekä itsenäistä että ohjattua toimintaa ja touhua museokävijöille. Työpajojen sisällöt vaihtuvat säännöllisesti ja tarjolla on vaihtelevaa ohjelmaa kuvataiteesta kädentaitoihin ja yhteisöteoksiin.

 

Ateljee avoinna päivittäin klo 12 – 16. Tervetuloa!

Loppuvuoden DIY Muumilaakson tarinoita -animaatiopaja

Muumianimaatioita sohvalla katsellessa ei tule ajatelleeksi miten ne on tehty: esimerkiksi Muumilaakson tarinoita varten on piirretty käsin satoja tuhansia kalvoja, Muumien maailman hahmot on tehty irrallisista huopa- ja kangaspaloista ja uusin Muumilaakso on piirretty kokonaan tietokoneella. Kunkin muumianimaation ovat aina tehneet aikansa parhaat ammattilaiset uusimmalla tekniikalla.

Onneksi animaatioita voi tehdä myös kevyemmällä otteella! Ateljeessa pääsee itse esineanimaation tekoon: keksitään tarina, valitaan hahmot ja rakennetaan tausta. Tarina kuvataan tabletilla ja lopputulemana on oma minianimaatio – muumeista tai ei-muumeista, mistä se tarina nyt kertookaan!

Tila saattaa poikkeuksellisesti olla varattuna yksityiskäyttöön. Koulujen lomakausina emme ota vastaan työpajavarauksia.

 

Työpaja ryhmälle

Jos olet kiinnostunut varaamaan ryhmällesi ohjatun työpajan, ota yhteyttä ryhmämyyntiin: sales@tampere-talo.fi tai 03 243 4111.  Lue lisää työpajoista täältä.