• englanti
  • Suomi

Muumimuseoon myös ajanvarauksella!

Varmista pääsysi museoon ja varaa aika puhelimitse!

Muumimuseo on avannut ovensa yleisölle, mutta tämänhetkisten koronarajoitusten vuoksi voimme ottaa museoon vain 10 asiakasta samanaikaisesti. Tampere-talon aulassa on tilaa odotella hetki turvallisesti, jos museossa sattuisi olemaan täyttä.

Jos haluat varmistaa pääsyn Muumimuseoon jonottamatta, soita ja varaa aika etukäteen. Vierailu alkaa tasatunnein, ja varattu lippu oikeuttaa kahden tunnin museovierailuun museon aukioloaikana. Varattu aika peruuntuu, jos et saavu 15 minuutin sisällä varatun ajan alkamisesta ostamaan museolippua Tampere-talon kassalle.

Muumimuseon ajanvaraus

• puh. 040 518 2878
  • ti-pe klo 9-17

Esteen tai sairastapauksen sattuessa peruthan varauksesi tekstiviestillä, jotta aikoja vapautuu muiden museovieraiden käyttöön. Ilmoita viestissä varaajan nimi ja peruttavan varauksen ajankohta.

Tulethan museoon vain täysin terveenä. Käytä kasvomaskia jo saapuessasi Tampere-taloon ja kaikkialla talon tiloissa museo mukaan lukien. Muista turvaväli seurueen ulkopuolisiin henkilöihin ja henkilökuntaan.

Tervetuloa tutustumaan muumien seikkailuihin!